Anykščių krašto aludarių ir sambarių senbūvių pristatinėti jau nebereikia bet reikia primint, Vytautas Jančys pristato savo šeimos, 3 kartos Svedasų krašto keptinį alų. Įpatingas Vytauto alaus išlaikymas ir brandinimas, specialiai alui daryt statyta krosnis, pagarba senolių tradicijai daro Vytauto alų atpažystamą tiek pagal skonį, tiek ir pagal spalvą bei skaidrumą. Dar vienas įdomus dalykas, kad Vytautas stengiasi išgaut ir palaikyt savo brandintame alūje malonią rūgšelę, tai irgi labai įdomi tradicija siekianti senus laikus.Algirdas Laskauskas, Atstovauja savo šeimos, o tiksliau savo močiutės keptinio alaus tradiciją, kilusią nuo Bičionių- Rubikių apylinkių, Algirdas visada rūpinasi, kad prie alučio būtų rukytų Rubikių ežero ešerių, o alus būtų tekinamas per linų šiaudus. Vykintas Motuza atstovauja Andioniškio aludarystės tradicijai, tiek likusiai tiek ir užrašytai, juk Andrioniškio valsčiūje, Griežionėlių kaime, gyveno Liudovika Didžiūlienė, užrašiūsi savo keptinio alaus tradiciją. O Andrioniškis garsėjo savo keptinio alaus meistrais.Brewers from Anykščiai regions, the keepers of keptinis beer tradition.